Deelnemen organisaties

Deelnemen organisaties

Organiseer jij leuke (creatieve) workshops, verkoop je originele hebben-dingen of richt jouw organisatie zich op vrouwen? Presenteer jouw organisatie dan op de eerste Ladies Sunday!

 

Wat is het?

Tijdens de Ladies Sunday kunnen vrouwen kennis maken met Almeerse ondernemers op het gebied van creatief, eten/drinken, body&mind & lifestyle/shoppen. Tijdens het event kunnen ze verschillende workshops volgen, producten uitproberen en leuke artikelen shoppen. Een leuke mogelijkheid om ook jouw organisatie onder de aandacht te brengen!

 

Het wordt een gezellig en laagdrempelig evenement op een super leuke locatie. Er is een speciale lounge-hoek speciaal voor de Ladies Sunday, waar dames kunnen genieten van lekkere drankjes, luxe lunch en mini-high-tea, maar ook even lekker neer kunnen ploffen om te kletsen met vriendinnen. In de andere ruimtes is er genoeg uit te proberen en te ontdekken. De nadruk van dit evenement ligt op (creatieve) workshops.

 

Workshops

Het leukste is als de dames zoveel mogelijk dingen uit kunnen proberen in de vorm van workshops. Dit kunnen korte ‘proeverijen’ /snuffelworkshops zijn waar je aan kunt schuiven of langere workshops (max. 1,5 uur) die op vaste tijden starten. We kunnen hiervoor eventueel via de website een voorinschrijving doen. Om bezoekers te stimuleren zoveel mogelijk dingen uit te proberen is het verstandig de kosten voor de workshop zo laag mogelijk te houden. Je mag wel een kleine bijdrage in de materiaalkosten vragen.

 

Goodiebag/Loterij

We vragen alle deelnemers om een bijdrage te doen voor de goodiebag, die alle dames ontvangen bij binnenkomst.

Daarnaast organiseren we ook een loterij. Het zou natuurlijk super zijn als je daar een leuke prijs voor ter beschikking kunt stellen. Dit is gelijk weer extra promotie voor jouw organisatie!

 

Kosten

Om jezelf als organisatie te presenteren op de Ladies Sunday betaal je €50,- Dit is inclusief lunch, koffie/thee bij binnenkomst en 1 consumptie voor 1 persoon, promotie en een plekje op het evenement. Prijzen zijn exclusief BTW. Kom je met meer personen, dan kun je tegen gereduceerd tarief extra lunch afnemen bij ons.

 

Inschrijven

 

 

Fill out my online form.
There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.

Maak deze mooie Cupcakes met Silk Clay bij Your Zoap Creatief! Zelfhardende buigzame zachte en lichtgewicht klei, dat een zachte en rubberachtige textuur behoudt als het droog is. Super leuk om neer te zetten...

 

 

Je gaat met servetten waxinelichtjes oppimpen.

Een leuk cadeautje wat je heel snel klaar hebt. De opbrengst van deze workshop gaat naar Stichting Opkikker!

 

 

Copyright © All Rights Reserved